Časový harmonogram Cross country Radvanice

14.05.2010 06:03

Úprava časového harmonogramu Tisk E-mail
Přispěl Honánek   
čtvrtek 13. května 2010, 23:57

Vzhledem k časové tísni mezi jednotlivými rozjížďkami je upraven časový harmonogram.

Varianta A – doba jízdy MČR, Pčr  100min

 

Časový rozpis a pořadí startů podniku
 

 

Sobota 15.5.2010
 


Mistrovství ČR, společný start, doba jízdy 100 min.
07.30 hod. sraz v předstartovním prostoru-řazení na start
08.00 hod. START
09.40 hod. CÍL

Přebor ČR, start po vlnách, doba jízdy 100 min.
09.50 hod. sraz v předstartovním prostoru-řazení na start
10.20 hod. START
12.00 hod. CÍL

Hobby závod družstev, licence C, doba jízdy 130 min.
12.10 hod. sraz v předstartovním prostoru-řazení na start
12.40 hod. START
14.50 hod. CÍL

Vložený závod hobby,motocykly, doba jízdy 60 min.
15.00 hod. sraz v předstartovním prostoru-řazení na start
15.30 hod. START
16.30 hod. CÍL

Vyhlášení výsledků
13.30 hod. MCR + PČR
17.30 hod.Licence C +  vložený závod hobby


 

 

Neděle 16.5.2010


Hobby závod družstev, licence C, doba jízdy 130 min
07.30 hod. sraz v předstartovním prostoru-řazení na start
08.00 hod. START
10.10 hod. CÍL


Přebor ČR, start po vlnách, doba jízdy 100 min.
10.20 hod. sraz v předstartovním prostoru-řazení na start
10.50 hod. START
12.30 hod. CÍL

Mistrovství ČR, společný start, doba jízdy 100 min.
12.40 hod. sraz v předstartovním prostoru-řazení na start
13.10 hod. START
14.50 hod. CÍL

Vložený závod hobby,motocykly, doba jízdy 60 min.
15.00 hod. sraz v předstartovním prostoru-řazení na start
15.30 hod. START
16.30 hod. CÍL


Vyhlášení výsledků
11.20 hod. Licence C

17.15 hod. PCR + MCR + vložený závod hobby


 

Varianta B – doba jízdy Mčř, Pčr  120min


 

 

Časový rozpis a pořadí startů podniku

Sobota 15.5.2010
 


Mistrovství ČR, společný start, doba jízdy 120 min.
07.30 hod. sraz v předstartovním prostoru-řazení na start
08.00 hod. START
10.00 hod. CÍL

Přebor ČR, start po vlnách, doba jízdy 120 min.
10.10 hod. sraz v předstartovním prostoru-řazení na start
10.40 hod. START
12.40 hod. CÍL

Hobby závod družstev, licence C, doba jízdy 130 min.
12.50 hod. sraz v předstartovním prostoru-řazení na start
13.20 hod. START
15.30 hod. CÍL

Vložený závod hobby,motocykly, doba jízdy 60 min.
15.40 hod. sraz v předstartovním prostoru-řazení na start
16.10 hod. START
17.10 hod. CÍL

 

Neděle 16.5.2010


Hobby závod družstev, licence C, doba jízdy 130 min
07.30 hod. sraz v předstartovním prostoru-řazení na start
08.00 hod. START
10.10 hod. CÍL

Přebor ČR, start po vlnách, doba jízdy 120 min.
10.20 hod. sraz v předstartovním prostoru-řazení na start
10.50 hod. START
12.50 hod. CÍL

Mistrovství ČR, společný start, doba jízdy 120 min.
13.00 hod. sraz v předstartovním prostoru-řazení na start
13.30 hod. START
15.30 hod. CÍL

Vložený závod hobby,motocykly, doba jízdy 60 min.
15.40 hod. sraz v předstartovním prostoru-řazení na start
16.10 hod. START
17.10 hod. CÍL


Vyhlášení výsledků
11.20 hod. Licence C

18.00 hod. PČR + MČR + vložený závod hobby