ISDE Navara 2016 den třetí, český trophy team stále na šestém místě.

13.10.2016 18:07

  Dnes maličko zapršelo

  I po dnešku zůstává český trofík na šesté příčce a maličko se sedmému Švédsku vzdálil, Španělský team dnes zapracoval a přeskočil Británii na třetí místo, na druhou Itálii má jen nepatrnou strátu, první je nadále team USA.

Junioři bohužel zůstávají i přes dobrá výkony zbývajících dvou jezdců na 19. místě
Nejlepší český klubák KBS UAMK TEAM po dnešku 8., EnC Racing.cz 14. Motosport Bozkov 19.

KOMENTÁŘ K DNEŠNÍMU DNI OD JARY ROMANČÍKA:

Třetí den u konce. Dneska jsem konečně nechyboval. A konečně jsem se dostal do Top 10 byl jsem dneska absolutně 8 a ve své třídě 3 tak mám radost jako malí kluk. Kluci je-li taky parádně a stále držíme 6 místo. Což je super. Teď jsme v půlce a těla už máme dost zničený, ale musíme to vydržet. Už jen tři dny. Moc děkuji všem co nám fandí a ženou nás dopředu.

Jara Romančík

 

KOMENTÁŘ OD PATRIKA MARKVARTA:

Den 3.

Už od rána bylo pod mrakem, vypadalo že bude pršet a bylo tomu tak. Nová trať je převážně po cestách ale také se jede i hluboko v lese. Enduro test je velice rychlí a dlouhý, jezdí se kolem 12 minut. Diváků je tu mnoho a fandí jak to jde. Mě se dnes jelo podstatně lépe ale furt to není ono. Asi mi nepasuje místní terén. Dnes jsem zajel 37. Místo v absolutním pořadí a ve své třídě si polepšil. Jako národ držíme 6. Misto a náskok nad Švédy narůstá.

Patrik Markvart - #2